Hulpmiddelen Voor Het Afvallen

Maakt Afvallen Met Scharreleieren Het Verschil Uit?

scharreleieren

Vroeger kochten we gewoon eieren bij de boer of supermarkt. Daarna hadden we keuzes uit groottes, kleuren en nu bestaan er scharreleieren. Onderzoeken hebben aangetoond dat eieren bijdragen aan gewichtsverlies. Bestaat er dan een verschil tussen gewone eieren en scharreleieren?

Hoe Worden Gewone Eieren Gelegd?

Omdat men veel eieren nodig heeft om ermee te kunnen verdienen, begonnen boerderijen met het opstellen van kleine hokken waar de legkippen inzaten. Ze eten slechts een graansoort en zien nooit het daglicht.

Wat Is Een Scharrelei?

Scharreleieren worden gelegd door legkippen die vrij kunnen rondlopen. Deze legkippen eten gevarieerd voedsel zoals insecten, granen en sprieten. Dit is in principe dezelfde manier van eieren produceren, voordat de legbatterijen werden uitgevonden.

Waar Zijn Ze Goed Voor?

Gewone eieren vullen goed en helpen in de bijdrage van uw afslankdoelen. Ze bevatten ook gezonde proteïnes die zorgen voor opbouw van spierweefsel. Hoe meer spierweefsel u hebt, hoe meer calorieën worden verbrand, zelfs als u niets doet of slaapt. Een ei bij het ontbijt kan ervoor zorgen dat u minder eet tijdens de ochtend en de behoefte naar een tussendoortje wegneemt. Scharreleieren bieden zelfs meer voordelen!

Het is geen verrassing dat een gezondere kip, ook gezondere eieren produceert. Deze gezondere eieren bevatten veel redenen om ze in plaats van gewone eieren te kopen. Ze dragen ook bij aan gewichtsverlies.

  • Scharreleieren hebben meer voedingsstoffen, inclusief bètacaroteen en veel Vitamine B. Ze zorgen dat u zich goed voelt en verbeteren het humeur dat een dieet zeker goed ondersteunt.
  • Deze eieren bevatten veel Vitamine D. Vitamine D geeft meer kracht aan de spieren, verbeteren de botstructuur en zorgen voor een betere algemene gezondheid. Het helpt mensen last hebben van gerelateerde dieetproblemen, zoals hartziektes en diabetes. Bovendien zorgen ze ervoor dat u gemakkelijker aan lichaamsbeweging kunt doen. Vitamine D verhoogt de energie en helpt het lichaam om gemakkelijker vet te verbranden.
  • Daarbij hebben scharreleieren omega3 vetzuren. Deze vetzuren zijn normaal te vinden in vis en vlaszaden. Dit zijn twee belangrijke voedingsbronnen die men tegenwoordig niet veel meer binnenkrijgt. Ze bieden een reeks aan gezondheidsvoordelen, waaronder het bijdragen aan gewichtsverlies.

 

Het Kopen Van Scharreleieren

Wat u het beste kunt doen is naar een lokale boer gaan die scharreleieren verkoopt. Bezoek de boerderij, bekijk de legkippen en zie voor uzelf hoe ze leven. Koop daarna de scharreleieren van de boer. Een andere mogelijkheid is om uw eigen scharreleieren te telen. Het is niet moeilijk of duur, maar u moet wel in een gebied leven dat de mogelijkheid biedt om boerderijdieren te houden. Daarbij moet u zelf de juiste behuizing bouwen of kopen.

Eieren zijn uitstekend om aan uw dieet toe te voegen en scharreleieren zijn zelfs een betere keuze. Ze bieden veel voedingsstoffen en dat maakt het makkelijker voor het lichaam om vet te verbranden.