Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag, kijk dan eerst in onderstaande lijst met vragen en antwoorden of uw vraag ertussen staat alvorens contact met ons op te nemen.

1. Hoe werkt afvallen met Phase 2?

Phase 2 voorkomt dat koolhydraten worden opgenomen door jou lichaam en om worden gezet in glucose. Hiermee wordt weer voorkomen dat glucose wordt omgezet in vet. In plaats hiervan verlaten de koolhydraten door Phase 2 jouw lichaam op de natuurlijke manier. Jou lichaam schakelt hierdoor over op het verbranden van vetten om te voorzien in de dagelijkse energie behoefte. Doordat jou vetreserves worden verbrand begin je direct en op een geheel natuurlijke wijze met afvallen.

2. Welke ingrediënten worden in Phase 2 gebruikt?

Phase 2 bevat een bijzondere combinatie van plantaardige extracten voor mensen die slank willen worden of blijven. Deze combinatie zorgt voor een betere darmwerking, waardoor de energieopname van bepaalde voedingsstoffen, zoals vetten en suikers, wordt verminderd. Dit helpt bij overgewicht en om af te slanken. Phase 2 bevat ook veel Calcium. Calcium komt in de natuur voor als bestanddeel van vele mineralen en gesteenten. Het is vooral nodig voor de opbouw van de celwand. Andere ingrediënten van Phase 2 zijn Croscarmellose Natrium, Magnesium Stearaat en Silica. Phase 2 bevat dus geen synthetische chemicaliën en wordt in de VS volgens strenge richtlijnen geproduceerd.

3. Hoe moet ik Phase 2 gebruiken?

Neem een half uur voor elke maaltijd 1 capsule van Phase 2 met een glas water in. Studies hebben aangetoond dat Phase 2 ook nog goed werkt als je het net voor of net na een maaltijd inneemt.

4. Kan ik alles blijven eten als ik Phase 2 gebruik?

Ja, dat kan. Wij raden jou wel aan om gezond te eten.

5. Moet ik een dieet volgen naast Phase 2?

Nee, het enige wat je moet doen is voor elke maaltijd een capsule in te nemen.

6. Worden alle koolhydraten door Phase 2 geblokkeerd?

Nee, studies hebben aangetoond dat Phase 2 ongeveer 80% van de koolhydraten uit jouw voeding blokkeert. Het lichaam heeft om goed te kunnen functioneren een kleine hoeveelheid koolhydraten nodig. Zo zijn koolhydraten een belangrijke energiebron voor de hersenen.

7. Wat voor wetenschappelijk bewijs bestaat er om aan te tonen dat Phase 2 effectief is?

Een Californische studie onder 60 mensen naar de effectieve werking van Phase 2 heeft aangetoond dat patiënten die Phase 2 hebben gebruikt gemiddeld een halve kilo per week zijn afgevallen. Er zaten echter ook patiënten tussen die anderhalve kilo of meer in een week door Phase 2 zijn afgevallen. In een ander 8 weken durend onderzoek onder 50 mensen dat door het Northridge Hospital (UCLA) werd gehouden kwamen dezelfde resultaten naar voren. Gemiddeld verloren de mensen tussen een halve en hele kilo per week. Sommigen verloren substantieel meer.

8. Zijn er negatieve bijwerkingen van Phase 2 bekend?

Nee. Phase 2 is een natuurlijke formule ontwikkeld voor een snelle gewichtsafname en bevat ingrediënten van de beste kwaliteit. Tijdens de studie naar de effecten van Phase 2 zijn er na verschillende klinische studies geen bijwerkingen van Phase 2 geobserveerd. Sommige mensen kunnen wel hinder ondervinden van winderigheid. Phase 2 wordt regelmatig op veiligheid en kwaliteit getest.

9. Welke dosering moet ik innemen?

Klinische studies hebben aangetoond dat een dosering tussen de 500 mg en 1500 mg het meest effectief is. Aangezien metabolisme per persoon verschillend is raden wij iedereen aan om te experimenteren om de juiste dosering te vinden. Echter wel binnen de zojuist vermelde grenzen.

10. Hoeveel kan ik afvallen met Phase 2?

Ieder lichaam is anders en dus zullen de resultaten ook variëren. Gemiddeld genomen vallen mensen van tussen de 90 en 130 kilo per week makkelijk zo een 5 tot 7 kilo af. Maar als u 60 kilo weegt en wilt afvallen tot 57 kilo dan kan het wel wat meer tijd kosten.

11. Is afvallen met Phase 2 blijvend?

Ja. Doordat je met Phase 2 je eigen eetpatroon aan kan blijven houden wordt het Jojo-effect voorkomen. Het Jojo-effect treedt vaak op bij diëten waar je veel minder moet gaan eten. Wanneer je met diëten stopt en weer meer gaat eten slaat jou lichaam veel van het eten op, omdat jou lichaam nog gewend is aan het weinige eten. Hierdoor kom je razendsnel wij bij. en slaat al het Doordat je en is afvalle. dat je weer snel aankomt wann krijg je nooit last van het JoJo-effect.

12. Heb ik een doktersrecept nodig voor Phase 2?

Nee, want Phase 2 is een voedingssupplement dat de beste plantaardige ingrediënten bevat.