Hulpmiddelen Voor Het Afvallen

Eet Peren Om Gewicht Te Verliezen

peren

Niet veel mensen zien peren als afslankproduct. In feite lijken de meeste mensen de peer compleet te vergeten. Dit fruit kan echter helpen om uw afslankdoelen te behalen, door het aan uw dieet toe te voegen. Het zorgt ervoor dat u gemakkelijker gewicht kunt verliezen.

Wat Peren Voor U Doen

Peren zijn rijk aan voedingstoffen. Daarbij kunnen ze helpen om uw afslankdoelen te bereiken. Vergelijkbaar met de appel, heeft de peer u veel te bieden bij het verliezen van gewicht. Daarbij groeien ze tijdens het winterseizoen, waardoor u iets gezond tussendoortje kunt eten, wanneer ander fruit niet aanwezig is.

  • Peren zitten vol vezels. Hierdoor geven peren een verzadigd gevoel na het eten.
  • Peren zijn van nature zoet, waardoor de behoefte aan zoetigheid afneemt.
  • Aanvullend brengen ze de suikerspiegel in evenwicht, waardoor u gemakkelijker kunt vermijden dat u teveel eet of teveel tussendoortjes neemt.
  • Peren zitten vol water, waardoor het lichaam makkelijker vet kan afbreken. De meeste mensen krijgen niet genoeg water binnen en het eten van veel sappig voedsel helpt hierbij.

De Verschillende Peersoorten, Wanneer Te Kopen en Wanneer Te Eten

Er bestaan verschillende peersoorten. Bartletts zijn de meest voorkomende peer. Deze zijn zoet, sappig en van een zachtere soort. Bosc peren behouden hun vorm beter, wanneer ze worden gekookt en Seckels zijn zoeter dan de meeste andere peren. Welke peer u ook kiest, zorg dat u een stevige peer koopt en deze thuis laat rijpen. Kook stevige, maar geen harde peren. Om ze rauw te eten, kunt u wachten tot ze wat zachter zijn geworden.

Peren Eten

Peren kunnen op verschillende manieren gegeten worden, net zoals ander fruit.

  • Eet ze rauw door de schil goed te wassen en ze op te eten, zoals bij een appel.
  • De schil (zoals bij andere groenten en fruit) bevat veel voedingsstoffen, dus zorg ervoor dat u deze ook eet.
  • Voeg peerschijfjes aan uw salade toe, of doe ze bij uw cornflakes of ontbijtpap.
  • U kunt ze ook warm eten door deze te pocheren met een beetje sap of wijn.
  • Strooi wat kaneel over peerschijfjes en verhit ze in de magnetron.
  • Serveer ze als een zoet en gebakken nagerecht. Voeg uw favoriete kruiden toe om een zoete traktatie te creëren.

Hoe Vaak Moet Ik Peren Eten?

Peren zouden vaker gegeten moeten worden. In feite geven meerdere onderzoeken aan, dat u minstens dagelijks een peer of appel moet eten. Het eten van 3 stuks is zelfs het beste. U kunt er een bij elke maaltijd nemen en zodoende zorgt dat u minder calorieën binnenkrijgt.

Peren zijn erg voordelig voor uw dieet. Als u ze aan een evenwichtig dieet toevoegt, zult u minder ander voedsel eten. Daardoor krijgt u minder calorieën per dag binnen. Dit fruit kan gegeten worden als ander fruit niet in seizoen is.