Hulpmiddelen Voor Het Afvallen

Dieetpillen… werken ze echt?

Als u elk mogelijke manier heeft geprobeerd om gewicht te verliezen zonder het gewenste resultaat, kunt u misschien dieetpillen proberen. Dieetmedicijnen of pillen zijn anders dan natuurlijke dieetsupplementen. Als we spreken van dieetmedicijnen of pillen zijn deze goedgekeurd door de FDA (Food and Drug Administration, VS.) en hebben genezende effecten. Als we spreken van natuurlijke dieetsupplementen, zijn deze ook door de FDA goedgekeurd, maar dan zonder genezende effecten.

De twee bovengenoemde dieetmethodes hebben zowel voor- als nadelen. Als u heeft gekozen voor dieetpillen, zijn deze niet gemakkelijk over de toonbank verkrijgbaar. U zult een doktersrecept nodig hebben om deze legaal te mogen kopen. Ze zijn effectief bewezen, maar er bestaan enkele bekende bijwerkingen van dieetpillen. Daarbij, als deze verkeerd worden gebruikt kan het voor serieuze gezondheidsproblemen zorgen.

Als u de natuurlijke weg wilt bewandelen, zijn er natuurlijke dieetsupplementen. Deze zijn ook goedgekeurd door de FDA. Omdat het een natuurlijke manier is, worden supplementen niet genezend bevonden. Dat betekent dat u hier wel of geen voordeel mee kan behalen. Sommigen beweren dat ze wel werken, anderen niet, dus het is puur persoonlijke mening.

Acomplia dieetpillen, wat zijn deze?

Door de groeiende methoden en mogelijkheden rondom gewichtsverlies, kunt u informatie vinden over Acomplia pillen. Deze medicijnen beweren overgewicht tegen te gaan. Als we afgaan op de marktanalyse, geneest het niet alleen overgewicht, maar helpt ook bij het stoppen met roken en alcoholisme. Daarbij beweert men dat dit net als bij Xenical ook het cholesterol gehalte van het bloed stabiel houdt.

Men zegt ook dat als u weer niet opnieuw wilt aankomen, u regelmatig Acomplia pillen moet innemen. Samen met lichaamsbeweging en een goed dieet beloven ze een zeer positief resultaat te geven. Niet elk persoon mag deze medicijnen innemen, waaronder:

1.Zwangere vrouwen
2.Jongeren onder de 18
3.Mensen met leverproblemen
4.Mensen met nierproblemen
5.Mensen met psychiatrische problemen
6.Mensen met een galactose intolerantie

Acomplia dieetpillen en de bijwerkingen…

Het gebruik van Acomplia geeft bijwerkingen, zoals eerder aangegeven op hun informatiepagina. Sommige bijwerkingen kunnen één of meer van het volgende zijn:
– stemmingswisselingen
– overgeven
– depressie
– slaapstoornissen

Vanaf dit punt kunnen we een goede vergelijking maken. Behalve Acomplia bestaan er veel effectievere medicijnen die minder bijwerkingen hebben.

Het merendeel van deze medicijnen kunnen een vorm van soortgelijke Xenicals zijn. Xenical is erg populair en ietwat prijzig. Daarom zorgen veel bedrijven voor goedkopere versies van dit bekende medicijn. De grootste vraag is hoe veilig deze pillen zijn. Laten we niet vergeten dat veiligheid onze eerste zorg is, in het gebruik van dieetpillen of natuurlijke dieetsupplementen.