De Populairste Diëten

Hoe krijgt u de kunst van portie-controle onder de arm?

Overeten is een groot probleem, het is eerder een gewoonte dan iets dat man aanleert. Het is een moeilijke taak om het patroon van overeten te veranderen; de meesten onder ons hebben te kampen met dit probleem, het maakt niet uit welk ras, nationaliteit, leeftijd of geslacht. We weten allemaal dat overeten resulteert in overgewicht en andere gezondheidsrisico’s. Dit merken we niet alleen aan de maat van onze broek, maar ook aan onze gezondheid. Misschien heeft een aantal onder jullie de aangeboren kracht van de discipline met voedsel maar de meerderheid van ons heeft dit niet.

Een van de beste manieren om problemen met overeten te beheersen is de kunst van de portie- controle. We moeten leren om te stoppen met eten en wanneer te stoppen met eten. Ik weet dat dit even moeilijk is als het volgen van een dieet, maar met een paar trucjes en een goede start kan u leren hoe u portie-controle de baas kan zijn.

Laat ons enkele prachtige tips geven over hoe u portie-controle kan beheersen en kan profiteren van het effect van gewichtsverlies.

Goed gewichtsverlies -advies over portie-controle van voedsel!

1.Verdeling restjes
Als u restjes voedsel heeft, in plaats van ze te bewaren op grote borden of in kommen, verdeel ze in kleinere porties. Gebruik individuele potjes en hierdoor zal u de volgende keer dat u ze opwarmt, alleen de hoeveelheid eten die u wil eten.

2.Eet salades vóór het hoofdgerecht
De beste manier om te stoppen met overeten van hoofdschotels is eerst salades te eten. Met het eten van groen voor de eigenlijke maaltijd heeft men de neiging om een vollere maag te hebben in plaats van een lege.

3.Probeer enkele individuele porties te kopen
In plaats van het kopen van een grote zak chips waarom niet afzonderlijk verpakte chips kopen? Op deze manier bent u niet in de verleiding om de hele zak chips te eten.

4.Eet mini maaltijden
De meesten onder ons eten drie grote maaltijden per dag in plaats van beetje bij beetje. We hebben dit idee in het achterhoofd dat het eten van een zware maaltijd ons zoals altijd minder zin doet krijgen. Maar dit klopt niet, het eten van 6 kleine maaltijden per dag kan ons beter helpen afvallen dan het eten van 3 grote maaltijden.

5.Houd dingen uit het zicht
Berg uw potten en pannen op als u eet en eet niet in uw keuken. Dit leidt er alleen maar toe dat u nog een portie serveert voor een volgende ronde eten, want het is gemakkelijk bereikbaar.

6.Beschouw vleeswaren als bijgerecht
In plaats van vlees als hoofdgerecht, waarom niet als bijgerecht en groenten als hoofdgerecht?

7.Altijd delen met anderen
De volgende keer dat u iets neemt om te eten, neem dan ook iets voor uw vriend(in), deel uw pasta of voeding met vrienden. Dit is niet alleen nobel, maar het helpt ook om het overeten op te lossen.

8.Blijf voor altijd kind
Wanneer u uit eten gaat op sommige plaatsen, probeer dan eens een kindermenu te bestellen. Er zijn kindermaaltijden, die zo lekker zijn als die voor volwassenen, maar in mindere hoeveelheden.

9.Weet wat een standaard portie is
Lees wat de standaard grootte van een portie is en verdubbel deze niet terwijl u zegt dat het standaard is.

10.Trakteer uzelf
U kan zichzelf altijd verwennen om ten alle tijde gemotiveerd te zijn, maar denk steeds aan deze tips voor u gaat zondigen.

Nu u deze verschillende portie-controle tips weet, bent u verzekerd effectief af te vallen door ze van ganser harte te gaan gebruiken.