De Populairste Diëten

Wil je 20 kilo in een paar weken kwijt? Probeer dan dit Franse dieet

Een waarschuwing vooraf. Wanneer je in korte tijd veel afvalt is de kans groot dat het er na enige tijd weer bijkomt. Wil je blijvend afvallen dan zul je vasthoudend en geduldig moeten zijn. Het is bewezen dat gelijkmatig afvallen, een proces dat maanden kan duren, de beste manier is om permanent gewicht te verliezen.

Goede redenen om wel snel af te vallen?
Niets is zo waardevol als je gezondheid; geen enkele baan en geen enkele speciale gelegenheid kan een reden zijn je gezondheid in gevaar te brengen. Veel mensen die er voor een bepaalde gelegenheid perfect uit willen zien komen toch in de verleiding om via radicale methodes snel af te vallen. Deze radicale methodes; meestal extreem eenzijdige dieeten of zelfs vasten, zijn vaak peperduur en ongezond.
Zoals gezegd veel van deze afslankprogramma’s leiden op lange termijn niet tot het gewenste resultaat. Er is echter een methode waarbij je snel 10 tot 20 kilo kunt afvallen. Lees verder als je daar meer over te weten wilt komen.

Een Frans dieet met de naam “Claudine’s Dieet”
Met behulp van dit dieet kun je binnen enkele weken grote hoeveelheden vet kwijtraken. Je doet dit door bepaalde natuurlijke producten aan je maaltijden toe te voegen. Zowel aan het ontbijt, als aan de lunch en het diner. Welke producten dat zijn lees je hieronder.

Je ontbijt
In dit dieet wordt je aangeraden de dag te beginnen met een kop groene thee. De positieve eigenschappen van groene thee zijn inmiddels bekend. Het drinken van groene thee wordt gezien als een van de beste hulpmiddelen bij het afvallen. Je ontbijt bestaat uit 2 appels, rijk aan ijzer. Drink daarbij minstens 2 grote glazen water.

De lunch
Ook voor de lunch kun je weer 2 appels klaarleggen, en ook nu drink je weer 2 grote glazen water. Daarnaast eet je een salade met wat vinaigrette die bestaat uit 1 theelepel azijn en een theelepel olijfolie. Een klein stukje vlees of vis is toegestaan; je moet immers ook wat substantieels binnenkrijgen. In plaats van het vlees kun je ook twee spiegeleieren eten. Het diner is identiek aan de lunch.

Fitness en sport:
Het is aan te raden om minstens twee keer per week te gaan sporten of fitnessen. Als het door je overgewicht moeilijk is om gelijk met fitness of sport te beginnen kun je elke dag minstens 20 minuten stevig wandelen of joggen.

Advies
Zoals we boven hebben geschreven is het het beste om rustig de tijd te nemen voor het afslanken. Als je echter om wat voor reden dan ook snel heel veel kilo’s kwijt wil, zonder je gezondheid in gevaar te brengen, is het Claudine’s Dieet een goede optie. Zeker, het is een heel streng dieet, maar je kunt er snel veel kilo’s van afkrijgen zonder je gezondheid in gevaar te brengen.