De Populairste Diëten

Hoe je dieet volgen in een Italiaans restaurant?

Het is misschien wel de grootste angst van mensen op dieet, de woorden”Italiaans restaurant” te horen. De meeste mensen associëren Italiaanse restaurants met voedsel met veel koolhydraten en veel calorieën. De meesten van ons denken dat als we naar een Italiaans restaurant gaan, we ons dieet moeten vaarwel zeggen, met die pizza’s en pasta die dikker maken, zeker weten. Maar wat we niet weten is dat er veel Italiaanse gerechten beschikbaar zijn die gezond zijn en geschikt zijn voor een vermageringsdieet.

Natuurlijk bevatten pasta en pizza veel koolhydraten plus de ingrediënten en sauzen die ze oh zo lekker, maar erg vet maken. Ze zijn een rijkdom aan smaken, zoveel is zeker. Ze bezitten een romige smaak die je het water in de mond brengt zodat we er nog meer van vragen. Maar wat doen als we dineren in een Italiaans restaurant? Gaan we het overslaan en die smaak van een klassiek gerecht missen, enkel omdat we op dieet zijn? Zullen we die verse en schilderachtige sfeer van Italiaanse restaurant moeten missen omdat ze niets aanbieden wat we mogen eten?

Je hoeft je geen zorgen te maken, want hier volgen enkele elementaire tips over hoe je kan eten in een Italiaans restaurant en toch je dieet kan volgen!

Hoe gewicht verliezen met een Italiaans menu … Ontdek het geheim!

Als u wilt dineren in klassieke Italiaanse restaurants dan kunt u dit doen, zelfs als u op dieet bent! Je moet alleen weten wat je mag en niet mag en volg deze raad op.

DOEN
1. Sla pasta en pizza over, het zijn geweldige gerechten maar zitten vol geheime ingrediënten met een hoog koolhydraat- en caloriegehalte.
2. Kies gerechten met rauwkost. Italiaans menu’s zitten altijd vol verse ingrediënten. Rauwkost hoeft niet vol te zitten met veel smaken en kruiden, omdat ze op hun eigen frisse manier lekker zijn.
3. Neem olijfolie. De meeste Italiaanse restaurants hebben olijfolie op bijna al hun menu’s. Dit is een fantastische manier voor u om te genieten van olijfolie, het is gezond en zit vol anti-oxidanten, zonder te spreken van de smaken die erin voorkomen.
4. Eet langzaam en niet overhaast. Italiaanse levensmiddelen zijn niet bedoeld om haastig te worden opgegeten. Je kan soms het eten meenemen; praten met uw vrienden en naar hun verhalen luisteren kan een goede afleiding zijn naast eten.

NIET DOEN
1. Vermijd voedingsmiddelen met veel koolhydraten zoals pasta, brood, risotto, polenta, bruschetta of crostini. In plaats van pasta, kan je bijvoorbeeld kiezen voor soep. In feite zijn Italiaanse soepen net zo heerlijk als hun pasta.
2. Gehaktballen mogen zeker niet. De Italiaanse gehaktbal bevat broodkruimels,en het is dus niet verstandig ze te kiezen omdat ze grote hoeveelheden koolhydraten bevatten.
3. Pas altijd op voor gebakken gerechten, vermijd ze als je kan. De meeste Italiaanse gefrituurde levensmiddelen zijn bekleed met broodkruimels of bedekt met saus, dus het is niet verstandig ze in je dieet op te nemen.

Effectief afvallen betekent niet noodzakelijkerwijs heerlijke gerechten die beschikbaar zijn, vermijden, maar je moet gewoon over de juiste informatie beschikken, zodat je kan blijven slagen en je doel kan bereiken.