De Populairste Diëten

Het risico van supersnel afvallen

Supersnel afvallen is meestal een onrealistische droom. Door sommige omstandigheden worden mensen gedwongen om snel gewicht te verliezen. 90% van de mensen zal echter falen wanneer ze snel kilo’s kwijt willen raken. Dit komt mede dankzij de teleurstelling die ze hebben omdat ze niet snel genoeg afvallen naar hun mening. Er zijn echter manieren om snel af te vallen maar je moet wel de nodige kennis hebben om dit te bereiken.

Wat Verlies Je Eigenlijk Met Een Supersnel Dieet?

Het is belangrijk om te weten dat er tijdens een supersnel afval programma allerlei dingen in je lichaam plaats vinden. Je moet deze begrijpen om fouten te voorkomen in je afval programma.

  • Met een supersnel afval programma verlies je eerst al het vocht uit je lichaam en hierdoor lijkt het alsof je veel kilo’s kwijt raakt wanneer je met je afval programma begint.
  • Het tweede wat je waarschijnlijk verliest is spiermassa. Met een supersnel crash dieet verlies je zo’n 40% water, 40% spiermassa en slechts 20% vet. Zo kan je denken dat je veel vet verliest als je zo’n dieet volgt maar in werkelijkheid maak je de kans alleen maar groter dat je veel aankomt zodra je ermee stopt.
  • Als je een supersnel crash dieet volgt gaat je lichaam voedingsstoffen opslaan om de conditie van je lichaam te beschermen. Dit is de reden waarom je al snel zeer weinig gewicht zal verliezen.

Hoe Kan Je Op Een Supersnelle Manier Gewicht Verliezen?

  • Ten eerste moet je je focussen op je doel.
  • Sla het ontbijt nooit over en eet vervolgens meerdere kleine porties op een dag zodat je lichaam geen calorieën op gaat slaan als vet.
  • Eet geen gefrituurd en gedroogd voedsel en zorg ervoor dat je weinig of geen verzadigd vet binnen krijgt.
  • Houd je vooruitgang en het aantal calorieën dat je inneemt goed in de gaten tijdens je dieet..
  • Pak het niet te agressief aan, je lichaam zal tijd nodig hebben om aan alle veranderingen te wennen. Mocht je toch te snel gaan zal je lichaam zichzelf beschermen door meer vet op te slaan.
  • Zorg ervoor dat je minstens 6 tot 8 uur slaapt per dag. Als je niet genoeg slaapt zal je metabolisme verzwakken en zal je meer vet opslaan. Als je een goed slaap ritme hebt en dus elke dag rond dezelfde tijd slaapt zal je zeker meer afvallen.
  • Ontgif je lichaam door veel te drinken. Hou het bij water of thee.

Jij Kunt Afvallen

Vergeet niet dat ook jij snel af kan vallen. Het is echter zeer belangrijk dat je dit op een gezonde manier doet anders kunnen er allemaal nare bijwerkingen bij komen kijken.