Hulpmiddelen Voor Het Afvallen

Amandelen Voor Een Plattere Buik

amandelen

Amandelen hebben een hoog vetgehalte, maar wat veel mensen niet realiseren is dat ze ook goed zijn bij het verliezen van gewicht. Dit komt omdat niet alle vetten hetzelfde zijn. Amandelen kunnen meer bieden dan menig ander voedsel. U kunt vandaag nog amandelen aan uw dieet toevoegen, zonder dat u zich schuldig hoeft te voelen.

Wat Amandelen Voor U Doen

Amandelen zijn gezond en het is al een tijd bekend dat ze voordelig zijn voor de gezondheid. De meeste mensen vermijden dit voedsel vanwege het hoge vetgehalte. Dit beeld kan echter veranderen.

  • Onderzoeken tonen namelijk aan dat een kleine hoeveelheid amandelen per dag helpen om het gewicht te verminderen en de BMI te verminderen.
  • Amandelen zorgen voor een langer verzadigd gevoel, omdat ze gezonde proteïne bevatten.
  • Men gelooft ook dat de vetten van amandelen niet compleet worden opgenomen door het lichaam, maar dat gebeurt wel bij andere voedingsstoffen.
  • Als laatste zijn amandelen zeer voedzaam en men geloofd dat ze helpen om de eetlust te beperken. Dit ontstaat meestal door het gebrek aan voedingsstoffen.

Overdrijf Niet

Er bestaan veel goede redenen waarom amandelen gegeten moeten worden. U wilt echter niet overdrijven. Als u er teveel van eet, zullen ze niet helpen met gewichtsverlies. In de plaats daarvan zullen ze bijkomende problemen veroorzaken en bovendien zorgen voor gewichtstoename. Beperk het tussen de 30 en 80 gram per dag.

Amandelen Toevoegen Aan Uw Dieet

Het is een goed idee om voor ongezouten amandelen te kiezen, omdat zout slecht voor u is. Kies rauwe amandelen (deze zijn erg smakelijk) of geroosterde amandelen. U kunt ze op verschillende manieren aan uw dieet toevoegen.

  • Stop ze in een klein zakje, om mee te nemen als tussendoortje tot de volgende maaltijd.
  • Voeg ze toe aan het ontbijt, of u nu een warme of koude maaltijd eet.
  • Maak een mengsel met andere ingrediënten die gezond zijn. Voeg rozijnen of Gojibessen toe.
  • Maak een eigen muesliontbijt met geroosterd haver, honing en amandelen.
  • Voeg amandelen toe aan fruitsmoothies of ontbijtshakes.
  • Voeg amandelen toe aan roerbakgerechten, pasta, rijst of andere schotels.

Durf Creatief Te Zijn

Amandelen aan uw dieet toevoegen kan erg leuk zijn. Gebruik ze bij uw groenten. Creatief worden kan leiden naar interessante en smakelijke gerechten. Misschien bent u wel de eerstvolgende om een beroemd familierecept te verzinnen. Amandelen op uw pizza misschien?

Amandelen hebben jarenlang een slechte reputatie gehad, maar nu is de tijd om dit te veranderen. Er zijn veel verschillende manieren om ze aan uw leven toe te voegen. Uw lichaam zal u zeker dankbaar zijn. U zult ook het verschil zien bij uw streefdoelen om gewicht te verliezen. Amandelen zijn geschikt om te eten bij het ontbijt, lunch, avondeten of als snack.