Afslank Artikelen

Afslanken met Açai bessen

Plotseling had iedereen het er over. Er was een nieuw wondermiddel om af te vallen. De Açai bes. Helaas, een wondermiddel is het niet. Je valt niet af door alleen maar veel Açai bessen te eten.

Er zijn tegenwoordig talloze Açai bes producten op de markt. De producenten van de producten beloven dat je door dit product eindelijk definitief kunt afvallen. Vele mensen geloven hen en kopen de producten – en verliezen hun geld, energie en vertrouwen.

Dat wil niet zeggen dat de Açai bes niet veel voedingsstoffen bevat en een geweldig anti-oxidant is. Het is beslist goed voor de gezondheid en iedereen zou er baat bij kunnen hebben – of men nu af wil vallen of niet.

Helpt de Açai bes mij afvallen?
Mensen die af willen vallen hebben vaak geen geduld. Zodra ze besloten hebben dat het nu tijd is wat aan hun overgewicht te doen, willen ze morgen nog een strak figuur. Ze hebben er alles voor over: ze gaan naar de sportschool, joggen kilomers, hongeren zichzelf uit of eten alleen nog maar salades. Wanneer zo iemand hoort dat je door de Açai bes snel kunt afvallen twijfelt hij geen moment en slaat bij de dichtsbijzijnde gezondheidswinkel direct een flinke voorraad in.

Helaas, je krijgt geen beter figuur door alleen maar veel Açai bessen te eten. Het kan geen kwaad Açai bessen te eten, als je maar verder ook gezond eet en veel blijft bewegen. Eigenlijk weet iedereen wel dat dat de enige manier is om definitief af te vallen; dus waarom is de Açai bes dan toch zo populair? Hoe kan de Açai bes toch een rol spelen?

Waardevolle eigenschappen van de Açai bes

  • De Omega vetzuren in de Açai bes versnellen het proces van het afvallen doordat het de stofwisseling versnelt. Een snellere stofwisseling betekent dat het lichaam meer calorieën verbrandt.
  • Het helpt bepaalde lichaamsfuncties beter te functioneren: voedingsstoffen worden sneller geabsorbeerd en dat zorgt ervoor dat je lichaam in staat is vet beter te verbranden.
  • De Açai bes helpt het lichaam vet dat opgeslagen is in het lichaam om te zetten in energie. Meer energie betekent dat je meer zin hebt om actief te worden.
  • De anti-oxidanten die in de Açai bes worden aangetroffen vergroten je doorzettingsvermogen. Je kunt dus langer afslankoefeningen doen of sporten zodat je sneller af kunt vallen.

Hoe kun je dankzij de Açai bes sneller afvallen?
De Açai bes is goed voor de gezondheid. De bes helpt tegen een te hoge bloeddruk, hartkwalen, een te hoog cholesterol en kan zelfs bepaalde vormen van kanker voorkomen. Het versnelt de stofwisseling zodat het lichaam de calorieën sneller verbrandt. De bes bevat vezels waardoor de spijsvertering wordt gestimuleerd en vetzuren die de stofwisseling nog meer versnellen.

Açai producten zijn er in vele vormen: capsules, repen, sap en shakes. Kies wat je zelf het makkelijkste – en lekkerste – vindt.