De Populairste Diëten

Vet Verliezen Met Deze 10 Tips

afvaltips

Voor veel mensen kan extra gewicht verliezen een moeilijke beproeving zijn. Het is eigenlijk niet zo vreemd dat veel mensen stoppen met hun diëten, omdat ze denken dat het niet werkt. Als u echter de geheimen van effectief gewicht verliezen weet, zult u snel zien dat het erg gemakkelijk is om gewicht te verliezen.
U zult zelfs geen zorgen hoeven te maken over het volgen van een dieet. U hoeft zicht slechts te richten op enkele simpele tips, die kunnen helpen om extra calorieën te verliezen.

Verandering Van Levensstijl?

De echte vraag is of u er klaar voor bent om uw levensstijl te veranderen. Vergeet niet dat het net zo belangrijk is om het extra gewicht te verliezen, als uw verloren gewicht te behouden. Door op deze manier slechts enkele simpele aanpassingen te maken in uw levensstijl, zult u snel zien dat het erg gemakkelijk is om gewicht te verliezen.

Tien Eenvoudig Te Volgen Tips

  • Zorg dat u het eten van snacks of voedsel met een hoog aantal calorieën vermijdt of behoorlijk verminderd. Bijvoorbeeld, als u dol bent op ijs, neem dan niet meer dan 1 schep.
  • Zodra u het ontbijt heeft gehad, zorg er dan voor dat u alleen water drinkt, in plaats van sappen of koolzuurhoudende drank. Enkele onderzoeken tonen aan dat u zeker 250 calorieën per dag kunt binnenkrijgen, door de hele dag koolzuurhoudende drank te drinken. Dit leidt tot een gewichtstoename van ongeveer 12 kilo per jaar. Door alleen water te drinken, kunt u dit extra gewicht vermijden.
  • Zorg dat u een logboek bijhoudt en alle voedsel opschrijft dat u op een dag heeft gegeten. Onderzoek geeft aan dat mensen met een dergelijk logboek uiteindelijk 15% tot 20% minder eten tijdens hun maaltijden.
  • Stop met het eten van drie grote maaltijden en eet in plaats daarvan zes kleinere maaltijden op een dag. Dit zorgt voor het versnellen van de spijsvertering en u zult uiteindelijk meer calorieën verbranden, zelfs al eet u hetzelfde aantal calorieën per dag als voorheen.
  • Zorg dat u minstens 30 tot 45 minuten per dag wandelt, elke dag. Dit helpt bij het versnellen van de spijsvertering en verbrandt meer calorieën tijdens het lopen.
  • Gebruik een pedometer en probeer elke dag uw stappen te vermeerderen. Het lopen van 1000 extra stappen kan wonderen doen voor uw lichaam.
  • Als u de dagelijkse calorieëninname berekent, zorg ervoor dat u er 10% bovenop doet vanwege de verbrandingssnelheid van calorieën.
  • Zorg dat u een online dieetondersteuning hebt, die u kan helpen om u emotioneel te steunen tijdens uw afslankprogramma.
  • Schaf kleinere dinerborden aan en u zult zien dat het wonderen doet voor uw gewicht.
  • Probeer uzelf te associëren met de kleur blauw, in plaats van rood. Blauw zorgt ervoor dat u zich eerder verzadigd voelt.