De Populairste Diëten

Uit eten gaan op dieet? Bespaar jezelf bij het eten in een restaurant!

Je beste vriend belt je om je uit te nodigen voor een lunch of diner in een restaurant met je oude klasgenootjes. Je zegt ja, want je mist je vrienden zo erg dat je je niet kan veroorloven een bijeenkomst met hen te missen. Plotseling ben je vergeten dat je op een streng dieet bent, je vergat dat je een afslankingsprogramma volgt omdat je er geweldig wil uitzien!

Dan is dit paniektijd voor jou! Wat als het restaurant niet vriendelijk genoeg is tegen diëters zoals jij? Wat als ze er voedsel serveren waarvan je gaat watertanden? Wat als dit het mislukken van jouw hard verdiende dieet van twee weken zou betekenen? Wat zou jij doen? Ga je naar de bijeenkomst met je vrienden? Je kan je niet veroorloven ze te missen! Nu hoef je je geen zorgen meer te maken, er zijn snelle tips en trucs over hoe je jezelf kan besparen als je uit eten gaat, zelfs als je op dieet bent.

Volg deze geweldige tips op een veilige manier en ze kunnen je redden zodat je dieet niet mislukt onder het genot van goede vrienden uit de oude tijd! Alles wat je hoeft te doen is extra voorzorgsmaatregelen nemen, een goede planning en een beetje voorbereiding en je hoeft je je geen zorgen meer te maken!

Afvallen, geweldig eten! Tips over hoe jezelf kan redden als je uit eten gaat!

Als je honger hebt, bestel dan iets uit de voorgerechten
Een grote salade is een garantie tijdens een diner of lunch. Deze keer hoef je er niet raar bij te zitten terwijl anderen eten en jij trek hebt.

Eet vlees op de juiste manier
Je kan vlees eten in een kleine portie, je hoeft het niet te laten staan, zorg er gewoon voor dat je ze op de juiste manier eet. Gestoomd, gepocheerd, gebraden, gekookt, gegrild en gebakken is perfect.

Je kunt het menu aanpassen
Je kan het personeel vertellen je bijgerecht te koken of zelfs te braden in plaats van te frituren. Je kan nog steeds genieten van voedingsmiddelen, je hoeft ze alleen op een gezonde manier aan te passen.

Let op de sauzen
Probeer sauzen zoals roomsauzen, boterolie, gepaneerd, Alfredo of zelfs jus te voorkomen of volledig te vermijden. Ze zijn zwaar en ze zijn niet gezond voor diëters zoals jij.

Inpakken is de truc
Behoed jezelf tegen overeten door je eten te laten inpakken voor je begint. Vertel de ober om de helft van je eten in te pakken voordat je begint te eten. Op deze manier ben je zeker dat je een portie-gecontroleerde maaltijd hebt in het restaurant. Denk eraan de helft van je eten te laten inpakken voor je aan je maaltijd begint en niet andersom.

Met deze geweldige afvaltips kan je nog steeds genieten van eten met je vrienden of geliefden en hoef je je geen zorgen meer te maken over jouw dieet. Je kan toch die bijeenkomsten met oude vrienden bijwonen, terwijl je jouw dieet de baas blijft! Geniet van deze geweldige tips en van heerlijke maaltijden met jouw dierbaren!