Hulpmiddelen Voor Het Afvallen

Hoe Kan Hypnose Helpen met Afvallen?

afslanken met hypnose

Teveel eten, vaak veroorzaakt door psychologische factoren, is de belangrijkste oorzaak van obesitas. Hypnose kan, in tegenstelling tot veel andere methoden, dit probleem aanpakken.

Veel mensen die lijden aan psychische aandoeningen zoals depressie en angststoornissen gebruiken voedsel als een manier om tot rust te komen. Tegen de tijd dat ze de gevolgen van dit gedrag ontdekken is het vaak al te laat – ze zijn dan al flink aangekomen.

Dit betekent niet dat je de moed moet opgeven. Er zijn manieren om je uit deze valkuil te bevrijden. Iedereen die aangekomen is kan weer afvallen. Als je maar bereid bent je levensstijl en eetgewoonten te veranderen. Het is echter niet gemakkelijk om deze verandering te bewerkstelligen bij iemand die in een psychologische crisis verkeerd. Hypnose kan hier helpen.

Waarom zou je voor hypnose kiezen om at te vallen?

Voor mensen die het moeilijk vinden om een keuze te maken kan hypnose nuttig zijn. Dit geldt niet alleen voor personen met psychische stoornissen, maar ook voor gezonde mensen die het moeilijk vinden hun eetgewoontes in toom te houden. Dit kan verschillende redenen hebben.

Zelfs wanneer het duidelijk is dat alleen een verandering van levensstijl kan helpen, wil men daar niet aan. De afslankmarkt wordt meer dan ooit overspoeld met diëten en aflslankprogramma’s. Doordat er zoveel keuze is vinden velen het moeilijk aan een afslankprogramma te beginnen. Nog moeilijker is het om het afslankprogramma vol te houden. Voor hen is hypnose de enige oplossing

Hoe kan hypnose helpen?

Met behulp van hypnose kan het onderbewuste worden beïnvloed. Op deze manier kun je het pad vinden dat naar je doel leidt. Hypnose kan iemand echter allen dingen laten doen die de persoon zelf goedkeurt. Het kan iemand niet dwingen iets te doen waarvan hij denkt dat het verkeerd is.

Hypnose is ook nuttig voor mensen met veel stress. Het helpt gestreste personen hun stress op een andere manier aan te pakken en het op een positieve en productieve manier aan te wenden. Het kan een positieve houding en constructief denken stimuleren.

Hypnose en afslanken

Om optimaal te profiteren van hypnose als onderdeel van een afslankprogramma moet men overtuigd zijn van de noodzaak en de voordelen. Allen hypnose helpt niet. Je moet blijven proberen af te vallen.Zonder inzet lukt het niet.Ook moet je voorzichtig zijn met het stellen van je doelen. Onrealistische doelen leiden tot mislukking en teleurstelling.

Hypnose kun je zelf doen (zelfhypnose) of laten doen door een professional. Beide methoden hebben hun voor- en nadelen.

Zelfhypnose kun je leren uit de talloze boeken en websites die eraan geweid zijn. Dit is machtig wapen in de strijd tegen overgewicht.

Het benaderen van een professional is een andere optie. Vertel de hypnotiseur waarvan je jezelf wil overtuigen. Wat wil je kunnen of geloven. Welke overtuiging helpt jou je levensstijl veranderen? Sommigen doen daarnaast ook nog aan zelfhypnose voor de beste resultaten.