Hulpmiddelen Voor Het Afvallen

Gezonde snacks kunnen helpen je honger te stillen en je vlugger vet doen verliezen!

Te veel eten is de belangrijkste oorzaak als we spreken over gewichtsverlies, in combinatie met een gebrek aan lichamelijke activiteit dat van jou een “queen size bed”-persoon maakt. We weten dat een dieet volgen een belangrijke rol speelt als we effectief en veilig willen afvallen. Maar er bestaan slechte diëten voor gekke mensen die willen afvallen. Deze diëten kunnen beperkende diëten zijn die je uithongeren tot de dood, maar je kunt ook sneller, maar slechts tijdelijk afvallen.

We weten dat honger lijden geen goede manier van diëten is, maar het levert een tijdelijk resultaat op, maar het zou ons verder in de tijd kunnen doden. Het maakt ons metabolisme trager na enige tijd als gevolg van honger, zodat ons lichaam reageert en in crisismodus raakt. Door een hongerdieet helpen we ons lichaam niet om ons metabolisme te verhogen, maar het maakt ons metabolisme langzamer dan normaal om de voedingsstoffen te behouden.

Verschillende vetarme voedingsmiddelen om ons hongervrij, dus vetvrij te houden!

Om in staat te zijn ons metabolisme te versnellen, moeten we meer eten maar er zeker van zijn dat hetgeen we eten, gezond is en een minimaal vetgehalte bezit. Dit dient om ons lichaam voor te bereiden geen honger te hebben, wat tot overeten zou kunnen leiden. Maar wat zijn de voedingsmiddelen die we kunnen eten zonder risico op overeten? Wat zijn de gezonde snacks die we kunnen knabbelen? Hoe kunnen we weten welke levensmiddelen we wel en niet mogen eten?

Gelukkig hebben we de lijst voor jou, dit zijn tussendoortjes die je kan eten om je honger te stillen. Deze voedingsmiddelen redden je van de honger en helpen je bijgevolg om je niet te overeten de volgende keer dat je voor je bord zit.

Gemakkelijk afvallen door deze gezonde snacks voor onderweg!

1. In je auto kan je volgende gezonde snacks eten zodat je geen honger meer hebt en vermijdt om te rijden door rijen voedingswinkels met een keuze aan dikmakende voedingsmiddelen erin.
– Amandelen, kies voor de ongezouten
– Koekjes in dierenvorm
– Fruitsnacks
– Droge crackers
– Gemengde noten
– Müsli

2. In je kantoor kan je deze keuzes maken zodat je geen honger hebt en vermijdt meer naar de kantine te lopen, waardoor je geld bespaart terwijl je lijn er wel bij vaart.
– Vruchten in blik
– Appelen
– Instant havermout
– Shakes in blik
– Expres-soepen
– Pindakaas en volkoren koekjes

3. In je koelkast:
– Eieren,kook ze hard vooraleer ze te bewaren
– Magere yoghurt
– Sinaasappelsap, flesjes met één portie
– Tomatensap, flesjes met één portie
– Magere pudding
– Groenten met slasaus met laag vetgehalte

4. Op straat kan je deze dingen meenemen om je honger de baas te kunnen. Ze kunnen letterlijk zo mobiel zijn dat je ze in je zak kan meedragen zodat je niet naar de aanwezige restaurants hoeft te gaan.
– Chips met laag vetgehalte
– Granenreep
– Granolareep
– Gemengde noten
– Popcorn
– Pretzels
– Rozijnen in mini-doosjes

Nu ben je klaar voor de uitdaging je honger te stillen!