Afslank Artikelen

Hoe Vlug Af Te Vallen

De slanke lijn begint een steeds grotere rol te spelen in de maatschappij. Dit gebeurt mede door de mode van vandaag de dag. ‘Skinny’ jeans, strakke truitjes and andere strakke outfits zijn helemaal in de mode. Om deze mode te kunnen dragen kun je simpelweg niet te dik zijn.

Maak je echter geen zorgen. Hieronder staan een aantal tips genoemd die je zullen helpen vlot af te vallen. Hoewel je zo vlug mogelijk zou moeten beginnen zul je zien dat deze tips je leven een stuk makkelijker zullen maken als je ze simpelweg doorvoert in je dagelijkse leven.

Drink veel water
Vermijd alle dranken zoals koffie, thee, frisdranken en milkshakes. Deze dranken zitten stuk voor stuk boordevol met cafeïne en vele nutteloze calorieën. Vooral frisdrank is extreem slecht omdat deze aspartame bevat, een synthetische zoetstof die erg slecht voor de gezondheid is. Drink veel water en je kunt als smaakje aan het water ‘Stevia’ toevoegen wat een natuurlijke plaatsvervanger is voor suiker.

Yoghurt is gezond
Yoghurt met minder dan 80 calorieën is ideaal geschikt als dressing over de sla. Het is een goede bron van eiwitten en relatief goedkoop verkrijgbaar in vele smaakvarianten.

IJskoud water!
Zoals eerder gezegd is water gezond en goed voor de slanke lijn. IJskoud water creëert zelfs een milde vorm van thermogenesis in het lichaam. Probeer voor een groter effect na het warm douchen 20 seconden koud na te douchen. Hiermee creëert u enorme thermogenesis in het lichaam gedurende vele uren waardoor veel vet verbrandt wordt. En hoewel het enigszins oncomfortabel is koud na te douchen is het effect zeker de moeite waard. Dus het is het overwegen waard- 20 seconden oncomfortabel met een geweldig effect of comfortabel zijn met geen effect.

Eet een salade, appel of soep voordat u echt gaat eten
Door vijf minuten voor uw daadwerkelijke maaltijd een van deze drie snacks te eten verminderd uw eetlust en krijgt u minder calorieën binnen. U heeft een vol gevoel voordat u aan uw echte maaltijd begint en u heeft ook nog wat extra vitaminen binnengekregen. Een ander groot bijkomend voordeel is dat u niet hoeft te stoppen met eten terwijl u nog helemaal niet vol zit.

Deze tips in combinatie met een gezond dieet en lichaamsbeweging zullen ervoor zorgen dat u binnen no time afslankt.