Afslank Artikelen

Diëeten in de snackbar van de bioscoop

Naar de bioscoop gaan is een leuke ervaring en vaak gaat het om zowel een film als enkele snacks. Er zijn thans veel mensen die op dieet zijn die zoeken naar goede opties voor bij de film. De waarheid is dat er geen geweldige keuzes zijn, maar sommigen zijn beter dan anderen.

De beste keuze
Het beste wat je kan doen is om iets te eten voor je naar de film gaat.. Sla de snackbar helemaal over. Niet alleen zal het je een hoop geld besparen, je bespaart ook een hoop calorieën. Je hoeft je geen zorgen te maken over het kiezen van verschillende opties en je zal niet het gevoel hebben dat je veel mist. Als dat geen optie is, kies je best zorgvuldig.

Drank
Het kiezen van de beste drank in de bioscoop is niet altijd gemakkelijk. Als je iets lekkers en zoet wilt, ga dan voor de Icee. Het kost een beetje meer dan gewone frisdrank, maar het is meestal gemaakt van ijs en bevat daarom een stuk minder calorieën. Als je je goed voelt met iets wat niet zoet is, kies je best voor water of thee. Het is goed om voor zoete thee te kiezen, maar vergeet niet dat deze wel meer calorieën bevat. Vermijd frisdrank in het algemeen, zelfs light drankjes die alleen maar hunkeringen veroorzaken.

Popcorn.
Popcorn is goed voor je, maar als het gaat om bioscoop popcorn, is dit niet het geval. Kies de kleinste maat, deel het met iemand anders of ontdoe je van de helft voordat je de filmzaal instapt en bestel popzorn zonder extra boter. Neem geen super grote portie, geen extra boter en ga ook niet terug voor meer.

Snoep.

Als je snoep kiest, ga dan voor drop, zuurtjes of gummybeertjes. Dit zijn vetarme opties en ze bevatten minder calorieën dan een heleboel andere snoepjes. Vermijd chocolade helemaal. Het is ook een goed idee om het snoep te delen of om de helft in een doos te stoppen, zodat je niet alles opeet tijdens de film.

Roomijs.
IJs is niet de meest populaire keuze in de filmzaal, maar als je ijs wilt vind je hier waarschijnlijk wel een aantal dieetopties. Vergeet niet te vragen welke soorten ze hebben met een laag vetgehalte en welke light bevroren producten ze hebben. Kies een van deze.

Hot Dog.
Een hot dog lijkt geen geweldige voedselkeuze in de filmzaal, maar het is een van de betere opties die er zijn. Kies voor de hotdog en geniet van voedsel dat niet zo slecht is voor je leven.

Neem een deel mee naar huis.
Het is een slecht idee om alle verwennerijen die je krijgt ook op te eten. Delen is een perfecte optie. Wat je ook kan doen is een deel meenemen naar huis. Je kan zorgen voor een hersluitbare zak om de helft in mee naar huis te nemen.

Je kan ervan genieten om naar de bioscoop te gaan. Je kan zelfs een paar goede lekkernijen eten. Je moet alleen voorzichtig zijn met je keuzes en vergeet niet van maar een deel te eten van wat je krijgt.